80g.konservuoto tuno skardinėnaudojau be aliejaus (grynasis kiekis 56 g.)
25g.migdolų
1 šaukštelis aliejaus migdolams apkepti
Padažui
2šaukštaitahinisezamų pastos
1šaukštelisalyvuogių aliejaus
5šaukšteliaipienoarba vandens
1šaukštelisšviežios citrinos sulčių
1/4šaukštelio kumino
žiupsnisčesnakų miltelių
žiupsnispipirų
žiupsnisdruskos
Instrukcijos
Susmulkinti špinatus, agurkus, pomidorus, svogūną, svogūno laiškus ir krapus.
Įkaitinti keptuvę su šiek tiek aliejaus. Migdolus pakepti 1-2 minutes ar mažiau ant vidutinės kaitros, tik kol riešutai lengvai apskrus, nuolat maišant. Atidėti atvėsti.
Sumaišyti visus ingredientus padažui.
Sumaišyti visas daržoves, tuną, ir padažą. Ant viršaus suberti kepintus migdolus.