Sumaišyti ingredientus saldainių pagrindui - masė turi būti lengvai formuojama, sulipti.
Sudėti ją į kvadratinę skardą (maždaug 20x20 cm. dydžio) ir suspausti, kad masė lygiai pasiskirstytų ant pagrindo. Kepti 180C temperatūroje 10-15 min., kol kraštai pradės ruduoti ir tada palikti atvėsti.
Karamelei supilti kokosų kremą ir cukrų į indą ir virti nuolat maišant, kol masė sutirštės (apie 8-10 min. ar kiek ilgiau). Tik labai atsargiai, nes kokosų kremas tirštėdamas gali pradėti taškytis.
Karamelę supilti ant iškepto "sausainio" ir palaikyti šaldytuve, kol viskas atvės ir sustings (bent 30 min. - 1 val.).
Viską supjaustyti norimo dydžio saldainiais.
Ištirpdyti juodojo šokolado plyteles kartu su šaukštu kokosų aliejaus.
Kiekvieną saldainį įmerkti ar apipilti ištirpdytu šokoladu.
Saldainius palikti per naktį pilnai sustingti.