Sulaužyti sausainius į mažus gabalėlius.
Braškes susmulkinti kuo mažesniais gabalėliais, nusausinti, jei išsiskyrė daug sulčių.
Sumaišyti varškę su cukrumi.
Ištirpinti baltą šokoladą su sviestu vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje. Leisti šiek tiek atvėsti, tada sumaišyti su saldinta varške ir tarkuota citrinos žievele.
Įmaišyti smulkintas braškes (kuo mažiau jų sulčių, tik pačias braškes), 2 šaukštus kokosų drožlių.
Sumaišyti varškės masę su sausainių gabalėliais. Įvertinti konsistenciją – jei per minkšta ir rutuliukai nesiformuoja, įdėti daugiau sausainių ar kokoso drožlių.
Suformuoti norimo dydžio rutuliukus. Juos apvolioti kokoso drožlėse.
Laikyti šaldytuve 3-4 val. arba per naktį.