Go Back

Tofu kiaušinienė

Jeigu esat įpratę pusryčiams valgyti kiaušinienę, bet norisi išbandyti daugiau augalinio maisto - vietoj kiaušinių naudokite tofu!
Paruošimo laikas 7 minutes
Gaminimo laikas 10 minutes
Tipas Pagrindiniai patiekalai
Porcijos 1

Ingredientai
  

  • 1 mažas svogūnas
  • 1 saliero stiebas
  • 1/4 saldžiosios raudonosios paprikos
  • 90 g. natūralaus tofu (puse pakelio)
  • sauja špinatų
  • 0,5 šaukštelio maltos ciberžolės (suteiks geltoną kiaušinio spalvą)
  • druskos, pipirų pagal skonį
  • keli svogūnų laiškai
  • šiek tiek aliejaus kepimui

Instrukcijos
 

  • Ant aliejaus apkepti visas smulkintas daržoves apie 5 min.
  • Kartu į keptuvę sudėti rankomis ar šakute susmulkintą tofu. Kepti dar kelias minutes, kol daržovės bus minkštos, o tofu apskrus.
  • Į "kiaušinienę" įmaišyti prieskonius, svogūnų laiškus.
  • Patiekiu su agurku, pomidoru, raugintais kopūstais, virtu buroku ir duona. Labai tinka ir avokadas ar kitos daržovės.