Tofu suspausti su popieriniais ar medžiaginiais rankšluosčiais, kad išsiskirtų kuo daugiau vandens ir gerai nusausinti. Supjaustyti kubeliais, pakankamo dydžio, kad užsimautų ant iešmelių.
Daržoves supjaustyti panašaus kaip tofu dydžio gabalėliais.
Sumaišyti visus ingredientus marinatui. Jei gaunasi per tiršta, įpilti dar vandens ar šiek tiek aliejaus.
Tofu kubelius gerai išmaišyti su marinatu ir palikti inde, kur visi gabalėliai būtų gerai juo padengti. Laikyti šaldytuve 1 val. arba daugiau, kartais galima vis pamaišyti. Tuo pačiu metu galima užmerkti ir medinius iešmelius į vandenį, kad neapdegtų kepant ir mirkyti 30-60 min.
Daržoves sumaišyti su šiek tiek aliejaus ir druskos.
Tofu ir daržoves sumauti ant iešmelių. Likusį marinatą taip pat supilti ant iešmelių viršaus, galima apibarstyti sezamo sėklomis.
Kepti 200 °C temperatūroje apie 30 min., po 15 min. iešmelius apverčiant.
Iškepus galima valgyti iškart.