Iš anksto išvirkite ryžius.
Česnaką nulupkite ir arba sutarkuokite su smulkia tarka, arba suspauskite česnakų smulkintuvu.
Tofu supjaustykite mažais kvadratais – išilgai padalinkite į tris dalis ir supjaustykite, kad gabaliukai būtų iki 0,5 cm. storio.
Morką galite sutarkuoti arba bulvių skutikliu supjaustyti plonomis juostelėmis. Papriką supjaustykite plonomis juostelėmis ir jas perpjaukite pusiau. Agurką supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę įdėkite šaukštelį kokosų (ar kito) aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite smulkintą česnaką, išmaišykite ir pakepkite apie puse minutės. Tada sudėkite tofu gabalėlius, išmaišykite ir kepkite apie 7-10 minučių arba kol tofu paruduos ir apskrus. Nuolat pamaišykite.
Kai tofu bus apskrudęs, į keptuvę įberkite maltų imbierų ir šaukštelį sojos padažo – jeigu norisi sūriau – dar šaukštelį. Išmaišykite ir atidėkite, kol paruošite dubenėlį su daržovėmis.
Į pasirinktą indą vieną šalia kito sudėti ryžius, papriką, agurką, morkas ir marinuotus imbierus. Ant viršaus sudėti keptą tofu, apibarstyti sezamo sėklomis ir apšlakstyti sojos padažu.