150g.kokosų kremo(kietosios kokosų pieno dalies iš skardinės)
4šaukštaicukraus
300g.paprastų sausainių(naudojau "Gaidelio" paprasčiausius, bet yra ir kitų veganiškų - sudėtys keičiasi, tai reikėtų patikrinti etiketes prieš perkant)
Instrukcijos
Tirpią kavą užpilti 250 ml. karšto vandens.
Šilkinį tofu blenderiu sumalti su kokosų kremu ir cukrumi.
Imti po 2-3 sausainius, pamerkti juos į kavą ir palaikyti 10-20 sekundžių, tada dėti į pasirinktos deserto formos pagrindą - priklausomai nuo formos sausainius gali tekti pasmulkinti dedant. Man gavosi 2-3 sausainiai vienam sluoksniui.
Ant sausainių dėti 2-3 šaukštus tofu ir kokosų kremo masės (irgi priklausomai nuo pasirinkto indo desertui), tada vėl dėti sausainių sluoksnį ir taip sluoksniuoti iki viršaus.
Apibarstyti kakava ir palaikyti šaldytuve bent 30-60 min. prieš valgant.