Orkaitę įkaitinti iki 180 °C.
Slyvas nuplauti, perpjovus pusiau pašalinti kauliukus ir supjaustyti juostelėmis.
Į miltus sudėti sviestą, druską ir rankomis išminkyti iki trupinių konsistencijos. Tada įlašinti vanilės aromatą ir supilti šaltą vandenį, minkyti, kol tešla bus vientisa.
Tešlą padėti ant kepimo popieriaus, dar vieną lakštą popieriaus užtiesti ant jos viršaus ir per kepimo popierių iškočioti iki turimos tartos formos dydžio, paliekant šiek tiek daugiau tešlos ir kraštams.
Tartos formą ištepti sviestu.
Iškočiotą tešlą perkelti į tartos formą ir išlyginti pagrindą, kraštus. Šakute subadyti tešlos pagrindą. Ant viršaus tolygiai suberti migdolų miltus.
Į tartą išdėlioti slyvas, pjaustytas juostelėmis. Viršų apibarstyti 70 g. cukraus (jei slyvos saldžios cukraus galima dėti mažiau).
Kepti 50-55 min. žemiausioje orkaitės lentynoje.
Iškepus palikti pilnai atvėsti ir tik tada pjaustyti.