Iš vyšnių pašalinti kauliukus. Tą galima daryti su specialiu kauliukų išėmėju, o jei neturite – galima išstumti kauliukus paprastu mediniu iešmeliu, jei vyšnios didesnės – šiaudeliu ar kt.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
Sumaišyti visus sausus ingredientus (miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius, druską,cinamoną ir jei naudosite – šokolado gabaliukus).
Atskirai sumaišyti visus šlapius ingredientus (kokosų aliejų, pieną, citrinos sultis).
Viename inde sumaišyti abi mases – sausų ir šlapių ingredientų.
Kepimo skardą (naudota 20x20 cm. dydžio) iškloti kepimo popieriumi.
Tešlą tolygiai paskirstyti kepimo skardoje. Ant jos viršaus sudėti vyšnias be kauliukų ir šiek tiek įspausti rankomis. Vyšniomis turėtų būti padengtas visas pyragas. Jei jūsų vyšnios didelės – galite supjaustyti jas pusiau.
Pyragą kepti orkaitėje 35-40 min.
Iškepus palikti atvėsti.