Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Kambario temperatūros sviestą ištrinti su cukrumi (patogiausia gumine mentele).
Įmušti kiaušinį, įpilti vanilės ekstrakto ir vėl ištrinti/išmaišyti.
Atskirai sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską.
Į miltus sudėti sviesto mišinį ir gerai išmaišyti, kol neliks miltų – pradžioje šakute ar kitu įrankiu, vėliau tiesiog išminkyti rankomis.
Į masę įminkyti baltojo šokolado gabalėlius (tinka susmulkinta šokolado plytelė).
Tada įmaišyti ir šaldytas avietes, tik atsargiau, kad visai neišsileistų.
Imti po kupiną šaukštą tešlos, rankose suformuoti šiek tiek plokščius apskritimus ir išdėlioti ant kepimo popieriaus 3-5 cm. atstumu vieną nuo kito.
Kepti apie 12 min. arba kol kraštai lengvai paruduos. Iškepus palikti atvėsti.