Įkaitinti orkaitę iki 180 °C. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi.
Kambario temperatūros sviestą sutrinti su cukrumi gumine mentele ar plaktuvu. Įmaišyti riešutų sviestą, pieną, kol taps vientisa mase.
Atskirame inde sumaišyti miltus, sodą ir druską.
Sausus ingredientus sudėti į drėgnus, maišant, kol susidarys tešla. Jei tešla per sausa, galima įpilti šiek tiek daugiau augalinio pieno. O jeigu tešla vis vien šiek tiek trapi - galima ją palaikyti šaldytuve apie 30 min.
Iš tešlos paruošti maždaug šaukšto dydžio rutuliukus, dėti ant kepimo skardos ir šiek tiek įspausti, kad būtų plokštesni. Palikti 2-3 cm. tarpus tarp sausainių.
Kiekvieną sausainį švelniai suploti šakute, kad ant viršaus susidarytų kryžiaus formos raštas.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 10-12 minučių arba kol kraštai lengvai apskrus.
Iškepus leisti kelias minutes atvėsti ant kepimo skardos ir tada perkelti į kitą indą ar ant grotelių, kad pilnai atvėstų.