Orkaitę įkaitinti iki 180 °C.
Kepimo skardos kraštus ištepti sviestu ar aliejumi, per vidurį įtiesti apkarpytą kepimo popierių, kad šonuose jis išlįstų ir būtų patogu juo iškelti pyragą. Išteptus riebalais kraštus apibarstyti miltais.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius.
Atskirai sumaišyti tahini ir tirpdytą sviestą – galima mentele, kad geriau išsimaišytų. Tada po truputį įmaišyti ir pieną.
Kitame inde išplakti kiaušinius. Supilti cukrų, pieno mišinį ir išmaišyti. Tada sudėti miltus ir gerai išmaišyti.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti 2-3 mm. storio juostelėmis. Juos atsargiai, kad nesutrupėtų, įmaišyti į tešlą.
Obuolius su tešla išdėlioti kepimo skardoje sluoksniais, kad visi gražiai gulėtų vienas ant kito, todėl tešlos nesuverskite, bet rankomis ar šaukštu obuolius išdėliokite į eiles, visus ta pačia kryptimi. Likusią tešlą supilti ant viršaus. Išdėliojus obuolius šiek tiek įspausti arba visą skardą patrankyti į stalą, kad tešla subėgtų į tarpus.
Kepti apie 60 min. Iškepus palikti atvėsti ir tik po kurio laiko su kepimo popieriumi iškelti iš skardos. Palikti atvėsti visiškai ar palaikyti šaldytuve – šaltas pyragas pjaustysis daug geriau.