Renkantis augalinę mitybą kartais galima pasiilgti įprastinių visavalgiškų patiekalų, bet su tokia produktų gausa, kokią turime parduotuvėse, veganiškai atkurti galima tikriausiai viską. Ši (ne)tuno mišrainė dėl jūros dumblių gali puikiai atstoti tikrą tuną, o naudoti ją galima ne tik su salotų lapais, bet ir sumuštiniams, sukti į tortilijas ar valgyti vieną.
Nuplauti ir nusausinti avinžirnius. Sudėjus juos į indą gerai sutrinti šakute – kad visi avinžirniai būtų susmulkinti.
Labai smulkiai supjaustyti visus kitus ingredientus, rankiniu trintuvu arba peiliu susmulkinti puse „Nori“ lapo ir viską sumaišyti su trintais avinžirniais. Visą mišrainę dar šiek tiek sutrinti šakute, kad viskas gerai išsimaišytų ir patiekti su norimais priedais – salotomis, ant sumuštinių ar valgyti vieną.