Įkaitinti orkaitę iki 180° C.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, sodą, visus prieskonius (cinamoną, imbierą, muskatą, gvazdikėlius), cukrų ir druską.
Atskirame inde sumaišyti moliūgų tyrę (moliūgo tyrei padaryti tereikia iškepti moliūgą ir išėmus iš žievės jį sutrinti iki tyrės), ištirpintą aliejų, pieną ir citrinos sultis.
Miltų mišinį po truputį dėti į moliūgo mišinį ir taip viską kartu išmaišyti.
Į masę įdėti susmulkintus graikinius riešutus ir išmaišyti.
Kepimo skardą ištepti maždaug šaukšteliu kokosų aliejaus. Recepte naudota ~12x22 cm. pločio ir 6 cm. gylio skarda.
Tešlą sudėti į skardą ir išlyginti paviršių.
Kepti apie 40-50 minučių arba kol įbedus medinį iešmelį jis bus sausas.
Iškepus palikti šiek tiek atvėsti prieš patiekiant.