Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Lapinių kopūstų traškučiai
Jeigu kartais sunku atsispirti pirktiniams traškučiams, parduotuvėje pasiimkite „kale“ lapinių kopūstų ir pasidarykite traškučių iš jų! Jie bus ne tik sveikesni, bet ir tiek pat skanūs bei greitai pagaminami.
Spausdinti receptą
Išsaugoti receptą Pinterest
Paruošimo laikas
5
minutes
min.
Gaminimo laikas
7
minutes
min.
Tipas
Užkandžiai
Porcijos
2
Ingredientai
4
dideli lapinių kopūstų "kale" lapai
(nuskabius nuo kotų gavosi apie 60 g.)
druskos
maždaug 1 nepilno šaukštelio kokosų aliejaus
Instrukcijos
Įkaitinti orkaitę iki 180 °C.
Nuplauti ir nusausinti "kale" lapus. Lapus nuskabyti mažesniais gabalėliais nuo koto.
Nuskabytus lapus sumaišyti su kokosų aliejumi, druska ir gerai išmasažuoti. Druskos dėti pagal skonį.
Lapus po vieną išdėlioti kepimo skardoje ant kepimo popieriaus šalia vienas kito, kad nesiliestų.
Kepti 5-7 minutes vis patikrinant, kad per daug neapdegtų.