Brokolį nuplauti ir nuo koto nupjaustyti žiedus, bei tą dalį koto, kuri dar šiek tiek minkšta, nes ją irgi galima virti kartu. Šiek tiek susmulkinti.
Susmulkinti svogūną ir česnakus.
Į puodą supilti aliejų ir įkaitinti. Sudėti smulkintus česnakus ir svogūną ir pakepti puode kelias minutes, kol taps minkšti. Jei reikia, įpilti vos vos vandens, kad nesviltų.
Kartu į puodą sudėti brokolį, supilti vandenį, daržovių sultinio kubelius. Viskam užvirus virti dar 15-20 minučių.
Išvirus palikti šiek tiek pravėsti (~5min.), sudėti pipirus ir maistines mieles. Sriubą sutrinti rankiniu ar kitu trintuvu iki vientisos masės.
Kartu į puodą supilti kokosų pieną ir vėl sutrinti.
Patiekti su šviežiomis petražolėmis, sėklomis ar pasirinkta duonele.