2didelės saujosšparaginių pupelių(tinka tiek šviežios, tiek šaldytos)
1šaukštasalyvuogių aliejaus
2saujosšviežių arba šaldytų bazilikų(džiovinti ne itin tinkami šiam receptui)
1šaukštasaugalinio margarino
1-2saujosjuodųjų alyvuogių be kauliukų
druskos, pagal poreikį
Instrukcijos
Išvirti bulves (galima iš karto susipjaustyti ketvirčiais) ir šparagines pupeles, kol bus minkštos (15-20 min.).
Ant šiek tiek alyvuogių aliejaus apkepti smulkintus česnakus kartu su virtomis mažais ketvirčiais pjaustytomis bulvėmis ir virtomis šparaginėmis pupelėmis.
Kai viskas apskrus įdėti šaukštą margarino, smulkintus bazilikus, pjaustytas alyvuoges ir dar pakepti. Druskos pridėti pagal poreikį.