Kopūstą nuplauti ir nusausinti. Perpjauti pusiau ir šiek tiek nupjauti koto kietąją dalį (nedaug, kad lapai per daug neatsiskirtų).
Abi kopūsto puses supjaustyti mažesniais ketvirčiais. Viena pusė susipjausto į maždaug 5 dalis.
Pjaustytus ketvirčius išdėlioti skardoje ant kepimo popieriaus.
Kiekvieną dalį aptepti alyvuogių aliejumi, apibarstyti česnako granulėmis (iš viso ~1,5 šaukšto), druska (iš viso ~0,5 šaukštelio) ir šiek tiek pipirų.
Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. arba kol lengvai apskrus.
Sumaišyti visus ingredientus padažui, galima įdėti daugiau vandens ar augalinio pieno, kad padažas būtų skystesnis ir patiekti su iškepusiu kopūstu.