Supjaustyti baklažaną lakštais išilgai (~1cm storio), o lakštus stačiakampiais ar kvadratais. Apibarstyti pjaustytą baklažaną druska, išmaišyti ir palikti maždaug 10-čiai minučių. Po 10 minučių baklažano gabaliukus nuplauti po vandeniu ir gerai nusausinti kiaurasamtyje ir tuomet dar popieriniu rankšluosčiu.
Nusausintus baklažanus apibarstyti maždaug šaukšteliu kukurūzų krakmolo, gerai išmaišyti ir atidėti.
Susmulkinti puse svogūno ir česnako skilteles.
Indelyje sumaišyti ingredientus padažui - sojų padažą, vandenį, kukurūzų krakmolą, ištirpdytą kokosų aliejų, agavų sirupą, maltą imbierą ir pipirus.
Įkaitinti keptuvę ir joje ištirpdyti 1 šaukštelį kokosų aliejaus.
Į keptuvę sudėti smulkintą svogūną ir česnaką. Kepti apie 2-3 minutes vis pamaišant, kol suminkštės.
Kartu į keptuvę sudėti baklažano gabaliukus, kepti 7-10 minučių ant vidutinės ugnies, vis pamaišant ir uždengus dangčiu, kol baklažanai suminkštės ir lengvai paruduos.
Supilti padažą ant baklažanų, išmaišyti ir šiek tiek pakepti, kol padažas sutirštės.
Keptą baklažaną patiekti su virtais ryžiais, apibarstyti sezamo sėklomis ar šviežiomis žolelėmis.