Įkaitinti orkaitę iki 190 °C. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi.
Kalafiorą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti arba rankomis sulaužyti nedideliais gabaliukais atskiriant žiedus nuo koto ir atidėti.
Pieną sumaišyti su obuolių actu ir atidėti.
Atskirame inde sumaišyti miltus, svogūnų granules, česnako miltelius, maltą papriką ir druską. Tada supilti pieną maišytą su actu ir ištirpdytą kokosų aliejų ir gerai išmaišyti viską kartu.
Kalafioro žiedus padengti sumaišyta tešla – galima kiekvieną gabalėlį pamerkti į tešlą atskirai arba į tešla supilti visus kalafioro gabalėlius ir atsargiai išmaišyti, kad visi būtų padengti tešla.
Išdėlioti kalafioro gabalėlius kepimo skardoje (kad nesiliestų vienas prie kito).
Kepti 20 minučių – tada išėmus apversti kiekvieną gabalėlį ir kepti dar 20 min. Patiekti su barbekiu ar kitu pasirinktu padažu.