Kynvą perplauti po šaltu vandeniu, suberti į verdantį vandenį (160 ml. vandens) ir pavirti 12-15 min., kol susigers skystis. Tada nukelti nuo viryklės ir uždengtą palaikyti dar 5 min.
Vištienos krūtinėlę perpjauti išilgai per puse, kad gautųsi du ploni kepsneliai. Juos iš abiejų pusių pabarstyti druska ir pipirais.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros ištirpinti sviestą su alyvuogių aliejumi. Kai pradeda šiek tiek burbuliuoti, sudėti vištieną.
Vištieną apkepti iš abiejų pusių po 4–5 minutes, kol bus vos apskrudusi. Išimti iš keptuvės.
Į tą pačią keptuvę (jei reikia, galima įdėti dar šiek tiek sviesto) suberti česnaką, medų, garstyčias, rozmariną, ir citrinos sultis. Trumpai pakaitinti, kol padažas lengvai sutirštės.
Sudėti vištieną atgal į keptuvę ir pavartyti, kad pasidengtų glazūra.
Virtą kynvą sumaišyti su smulkintu agurku, druska, pipirais, citrinos sultimis ir patiekti šalia vištienos.