Tofu supjaustyti mažais kubeliais ir apkepti keptuvėje ant alyvuogių aliejaus, kol apskrus. Įdėti druskos ar kitų pasirinktų prieskonių.
Išvirti kuskuso kruopas su žiupsniu druskos pagal instrukcijas ant pakuotės. Man dažniausiai pakanka kruopas užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti kelias minutes, kol išbrinks.
Agurką, buroką ir apelsiną supjaustyti kubeliais/nedideliais gabalėliais.
Sumaišyti ingredientus padažui.
Į indą dėti rukolos salotas, smulkintas daržoves ir apelsiną, virtas kuskuso kruopas ir tofu. Ant viršaus supilti padažą ir jei norisi, galima užberti dar šiek tiek druskos. Salotas galima išmaišyti arba valgyti taip susluoksniuotas.
Ant viršaus galima uždėti turimų sėklų ar riešutų (kanapių, moliūgų, graikinių riešutų ar kt.).