1česnakinis batonas(jau iškeptas pirktinis, apie 160 g.)
1mocarelos sūrio pakuotė(125 g.)
1pomidoras
1/4šaukšteliodruskos
~1šaukštasšaldytų, šviežių arba džiovintų bazilikų
Instrukcijos
Orkaitę įkaitinti iki 200 °C.
Nupjauti česnakinio batono kraštus ir supjaustyti jį riekelėmis. Jei batonas pirktinis – pjaustyti tiesiog tokio storio riekelėmis, kokios jau yra įpjautos.
Mocarelos sūrį supjaustyti gabaliukais/kubeliais arba juostelėmis. Pomidorus supjaustyti mažais gabalėliais.
Ant kiekvienos batono riekelės išdalinti mocarelos, tiek, kad padengtų visą riekelę, ant viršaus sudėti smulkintus pomidorus ir šiek tiek bazilikų. Apibarstyti druska.
Kepti 7-8 min. orkaitėje, kol sūris išsilydys. Patiekti iškart.