Iš vyšnių pašalinti kauliukus. Tą galima daryti su specialiu kauliukų išėmėju, o jei neturite – galima išstumti kauliukus paprastu mediniu iešmeliu, jei vyšnios didesnės – šiaudeliu ar kt.
Įkaitinti orkaitę iki 180 °C.
Bananus nulupti ir gerai sutrinti šakute. Sumaišyti juos su pienu, kokosų aliejumi ir actu.
Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
Miltų masę sumaišyti su trintų bananų mase.
Į mišinį įdėti vyšnias be kauliukų ir sumaišyti. Atidėti apie 2 šaukštus vyšnių, kurios bus dedamos ant pyrago viršaus.
Kepimo skardą ištepti kokosų aliejumi. Naudota ~12x22 cm. pločio ir 6 cm. gylio skarda. Tešlą supilti į skardą ir paskirstyti tolygiai.
Ant pyrago viršaus tolygiai sudėti atidėtas vyšnias ir šiek tiek įspausti rankomis.
Visą pyragą apibarstyti žiupsniu rudojo cukraus ir kepti orkaitėje apie 40 min.