Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Baltųjų pupelių užtepėlė / humusas
Universali užtepėlė, skoniu labai panaši į įprastą avinžirnių humusą.
Spausdinti receptą
Išsaugoti receptą Pinterest
Paruošimo laikas
5
minutes
min.
Gaminimo laikas
0
minutes
min.
Tipas
Padažai, Užkandžiai
Porcijos
3
Ingredientai
300
g.
virtų arba konservuotų baltųjų pupelių
1
česnako skiltelė
2
šaukštai
alyvuogių aliejaus
1
šaukštas
šviežios citrinos sulčių
1/4
šaukštelio
druskos
1/4
šaukštelio
maltų pipirų
0,5
šaukštelio
džiovintų čiobrelių
Instrukcijos
Visus ingredientus sumalti iki vientisos masės su rankiniu ar kitu trintuvu. Jei sunkiai malasi, galima įpilti šiek tiek vandens.
Patiekti su duonelėmis ar kitais norimais priedais. Tinka kaip užtepėlė, vietoj padažo, kaip užkandis ir kt.