Go Back

Avižinė košė per naktį su bananu ir riešutų sviestu

Jeigu norisi atsikėlus iškart turėti savaime pasiruošusius pusryčius - avižinė košė per naktį gali būti būtent jūsų pasirinkimas.
Paruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 0 minutes
Šaldymo laikas 8 val.
Tipas Saldūs
Porcijos 1

Ingredientai
  

  • 120 ml. augalinio pieno (naudojau avižų, nesaldintą)
  • 50 g. nesmulkintų avižų
  • 0,5 šaukštelio cinamono

Patiekimui

  • 1 šaukštelis agavų sirupo
  • 1 bananas
  • 1 datulė
  • 1 šaukštas riešutų sviesto

Instrukcijos
 

  • Avižas sumaišyti su cinamonu ir užpilti avižų pienu. Palaikyti šaldytuve per naktį.
  • Kitą dieną avižas sumaišyti su agavų sirupu, smulkinta datule. Bananą galima įmaišyti į avižas arba susmulkinus išdėlioti pasirinkto indo dugne ir ant jo supilti avižas.
  • Ant viršaus uždėti apie šaukštą riešutų sviesto.