Anakardžius užpilti karštu vandeniu ir pamirkyti bent 30 min. arba kambario temperatūros vandenyje per naktį.
Smulkiai sulaužyti sausainius iki trupinių (galima su trintuvu, tik palikti ir didesnių trupinių/gabaliukų). Juos sumaišyti su margarinu, druska ir aliejumi. Masę tolygiai paskirstyti ir įspausti torto formos pagrinde ir įdėti į šaldytuvą.
Trintuvu labai gerai sumalti ingredientus torto įdarui.
Agarą sumaišyti su vandeniu (50 ml.) ir vis maišant užvirti ant silpnos ugnies. Užvirus iškart sumaišyti su torto įdaro mase (galima maišyti trintuvu).
Visą masę dėti ant sausainių pagrindo ir dėti į šaldytuvą. Palaikyti šaldytuve apie 20-30 minučių prieš darant viršutinį želė sluoksnį.
Tortą palaikius šaldytuve, padaryti želė pagal instrukcijas and pakelio (tik dalį pakelio, aš naudojau 50 g.). Želė užpilti ant torto (neverdančią, pora minučių pravėsusią), galima išdėlioti mandarinų papuošimui. Tik svarbu įsitikinti, kad želė neišbėgs pro jūsų torto formos šonus (toje vietoje, kur ji užsidaro). Tortą palaikyti kambario temperatūroje apie 10 min. ir atsargiai įdėti į šaldytuvą - laikyti šaldytuve kelias valandas (arba geriausia - per naktį).